Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παιδικό φεστιβάλ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΙΟΥΣ ΓΝΩΣΙΟΥΣ» στην πόλη μας την Κυριακή 14 Ιουνίου στις πρώην εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης  στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Κνωσσού.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την ομάδα Ηρακλειώτισσες Μαμάδες με την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Ιωάννου.
Οι δράσεις ξεκίνησαν στις 11 το πρωί και παρόλο που ήταν ουσιαστικά η πρώτη ζεστή μέρα του καλοκαιριού πολλά παιδιά και γονείς ήρθαν για να παίξουν και να διασκεδάσουν!
Και είχαμε τόσα πολλά να κάνουμε!!!!                             

Φτιάξαμε ένα υπέροχο φουσκωτό τούνελ και περάσαμε στον μαγικό κόσμο της γνώσης!Και γνωρίσαμε τον Ναναμπούκο που μας έμαθε ένα  μυστικό (σσσς!!!)Εξασκηθήκαμε στην τοξοβολία και στην ξιφασκία,
Παίξαμε μπάσκετ,Μέσα από θεατρικά  παιχνίδια ταξιδέψαμε στον μαγικό κόσμο της μουσικής,
  

Χαϊδέψαμε και ταΐσαμε άλογα,


  
Είδαμε από κοντά ένα ασθενοφόρο, ενημερωθήκαμε για αυτό και τα μηχανήματα που έχει, και μάθαμε πρώτες βοήθειες …και οι μικροί και οι μεγάλοι!


   
Είδαμε πόσο δύσκολο είναι ακόμα και το να περπατάς όταν έχεις πιει λίγο παραπάνω…


Μιλήσαμε για τα ωφέλη του θηλασμού, και ενημερώσαμε μαμάδες που περιμένουν το παιδάκι τους για τους μύθους γύρω από τον θηλασμό.


Γίναμε για λίγο φυσικοί και κάναμε πειράματα, Ακούσαμε παραμύθια,


Γελάσαμε πολύ στην γιόγκα γέλιου,Και φυσικά είχαμε πολύ παιχνίδι στα φουσκωτά, facepainting από την αγαπημένη Ωρέλια και κλόουν που μας έκαναν μπαλονοκατασκευές!

Όλη μέρα μας κρατούσε συντροφιά με πολύ θετική διάθεση η αγαπημένη μας Έλενα Κατσαντώνη ντυμένη μαγισσούλα!
Το φεστιβάλ έκλεισε με την παιδική ζούμπα του πολιτιστικού συλλόγου του Αϊ Γιάννη και πολύ χορό με την μουσική από το παιδικό ραδιόφωνο family fm.

Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου